Grafická verze

Články

  • Charitativní aukce pro organizaci Ratolest Brno

    oblíbené hračky známých českých osobností a jejich dětí můžete získat v charitativní aukci, která probíhá od 18. do 25. ledna 2010.

  • Aukro.cz chrání své uživatele před podvodníky

    Aukro.cz chrání své uživatele před podvodníky, první kompenzace vyplatilo už po týdnu - Ačkoliv podvodné transakce činí na Aukro.cz pouze necelé jedno procento z celkového počtu transakcí, Aukro.cz dbá na maximální ochranu svých uživatelů před internetovými podvodníky.

  • AUKRO.CZ: OBLIBA AUKCÍ RAKETOVĚ ROSTE, OBJEVUJÍ JE I FIRMY.

    V září tohoto roku největší český aukční server Aukro.cz dosáhl 7,2 mil. prodaných předmětů a překonal tak o celý milión počet prodaných předmětů za celý minulý rok.

  • Zvýšení DPH a jeho vliv na ceník Aukra

    s platností od 1. ledna 2010 dojde ke změnám ve výpočtu daně z přidané hodnoty (DPH). Základní sazba DPH se změní z dosavadních 19 % na 20 %.

  • Uživatelé Aukro.cz myslí i na druhé

    V roce 2009 mysleli uživatelé portálu nejen na svá přání a zájmy, ale štědře přispívali také v charitativních aukcích. Za celý rok jich proběhlo 16 a byly v nich vydraženy předměty za více než půl milionu korun.

  • Až 95 % nakupujících zamíří pro dárky na internet

    Téměř 95 % uživatelů plánuje koupit dárek na internetu, pouze necelá 3 % budou nakupovat výhradně v kamenných obchodech, téměř tři čtvrtiny respondentů se budou inspirovat a nakupovat v internetových aukcích.

  • AUKRO.CZ ROZDĚLÍ ÚČTY, PODPOŘÍ TÍM FIRMY

    Uživatelé s podnikatelskými účty budou na Aukru rozlišeni speciální ikonou vedle svého uživatelského jména a navíc budou u účtu zobrazeny konkrétní údaje o firmě. Důvodem oddělení profesionálních prodejců od soukromých osob je viditelnější rozlišení prodejců pro nakupující. V budoucnu také přibudou nové nástroje, které umožní firmám efektivněji oslovovat nové zákazníky.

  • Na AUKRO.CZ se prodala knížka za téměř 200 000 Kč.

    V minulých dnech byla na největším českém aukčním serveru Aukro.cz vydražena knížka Karavana otroků od Karla Maye s ilustracemi Zdeňka Buriana z roku 1934 za 190 000 Kč.

  • Situace na trhu nemovitostí

    Newsletter Aukro: vítejte při čtení pravidelných informací z našeho aukčního portálu. Tentokrát vám přinášíme zajímavé zprávy o trhu nemovitostí. Věříme, že pro vás budou přínosné a zajímavé.

  • Hodnota nákupů přes portál Aukro.cz stoupla o 62 procent.

    Kamenným i internetovým obchodům vyrůstá zdatný konkurent. Češi totiž objevují nový způsob nakupování - on-line dražby. Už loni firmy, které se tímto způsobem prodeje živí, měly přes milion registrovaných zákazníků a obrat více než tři miliardy korun. Letošní rok jim prý nahrává ještě více.
    Například největší český aukční web, Aukro.cz, hlásí za první čtyři měsíce letošního roku meziroční nárůst hodnoty prodaného zboží o 62 procent.

Informační server o online aukcích na Aukru
VAR_REMARKETING_CODE